Back to top

 • Cabaret

  Wij zijn begonnen als groep die bij speciale gelegenheden avondvullende cabaretprogramma's verzorgden in de Caeciliakerk te Rotterdam. Hier een impressie van zo'n programma uit 2004.

 • Aankleding

  Voor sommige programma's is een simpele en sobere aankleding voldoende. Een enkele keer willen we nog weleens uitpakken met wat grotere decors en toepasselijke kostuums. .

 • Vaste kern

  De vaste kern van Non Troppo bestaat uit (v.l.n.r) José, Hans, Monica, Onno, Diana, Wim, Ingrid en Bert. Voor audiovisuele ondersteuning is Anton vrijwel altijd van de partij bij een uitvoering. Voor wat grotere programma's wordt deze groep nog vaak aangevuld met extra muzikanten en ondersteuning voor de techniek.

 • Repeteren

  Wij repeteren één avond in de week, en werken dan aan één of meer toekomstige uitvoeringen. Vaak is dit maatwerk en vraagt veel repetitietijd. We studeren ook regelmatig nieuwe muziek in die we zelf leuk vinden.

 • Publiek

  Wij spelen voor publiek van jong tot oud, en van klein tot groot. Tot een grootte van ongeveer 300 kunnen we dat met onze eigen geluidsinstallatie. Bij grotere aantallen is het wenselijk extra apparatuur te huren.

Non Troppo

Live muziek net even anders,

Hoofdmenu

Login Form